Seniorima druga pobjeda u nizu, juniori otvorili sezonu, kadeti izgubili !

Seniori su u utakmicu ušli sa par izgubljenih lopti u 1.čet i dosta mlako u obrani pa je prvi period igre završio 10 razlike u korist domaćina. Do poluvremena pojačavamo agresivnost u obrani i hvatamo priključak.Egal je sta jao na semaforu I nakon 3.čet. U posljednjem periodu igre odvajamo se na 5 razlike ali uporni domaćin izjednačuje.U posljednjoj minuti rješavamo utakmicu napadačkim skokom i boljom koncetracijom na slobodnim bacanjima.

KK Mladost : KK Fortuna 77 : 81

KK Fortuna: Ivan Malenica 21, Karlo Dilber 17, Oton Blokar 13, Marko Trucek 9, Luka Veverec 7, Filip Đurkan 6,

Jakov Čorušić 6, Neven Bahtijarević 2, Andreas Brtan 0, Tomislav Ištuk 0, Branimir Hrsto 0, Sebastijan Vagner 0.

IZJAVA TRENERA: Veseli me pobjeda i pokazani karakter nakon što smo gubili 12 razlike.Ovu utakmicu smo nastupili bez Vagnera (ozljeda) koji nam donosi potrebnu kreaciju i dobro kontrolira ritam utakmice i Tomca (poslovne obaveze) pa je svoje minute dobio Hrsto (junior) nažalost nije se upisao u strijelce.Mišljenja sam da bi utakmicu prije priveli kraju bez egala da su nam bili svi igrači na raspolaganju .Nismo bili na potrebnoj razini napadački ali odlučila je borbenost i napadački skok.Sljedeća utakmica je protiv Medveščaka kojeg nikako ne smijemo potcijeniti zbog trenutnog stanja na tablici što i pokazuje njihova posljednja utakmica protiv Podsuseda, a i još pamtim prije 2 sezone kako nas je Medveščak pobjedio u izravnoj utakmici za 1.mjesto u 3.ligi.Nadam se da će se igrači koji nam nedostaju vratiti do idućeg vikenda da zajedno krenemo po još jednu pobjedu.

 

Juniori ostvorili sezonu u Zaboku.

Sa izrazito slabim napadom i i tako malo koševa teško se može pobijediti. Bio je to naše vrlo slabo izdanje, sigurni smo da su bolje utakmice pred nama.

KK Zabok : KK Fortuna 65 : 43

Branimir Hrsto 18, Domagoj Vukmanić 8, Mihovil Grubišić 5, Vito Mandić 4, Dominik Ladan 4, Ivan Modrić 2, Dominik Brekalo 2,

Tin Kuhner 0, Sven Brcković 0, Josip Bogović 0, Fran Mlikotić 0, Luka Juričić 0.

 

Kadeti kao i juniori u svom vrlo slabo izdanju.

KK Medveščak  : KK Fortuna  101: 49

Karlo Martinčić 9, Dominik Brekalo 8, Tin Kunjas 7,

Domagoj Vukmanić 6, Patrik Gašparić 6, Lovro Harmić 5, Mateo Gašparić 4, Dominik Grubišić 2, Tomislav Mioč 2, Fran Škoda 0.