Seniori pobjedom otvorili sezonu !!!

Pobjeda prve momčadi u Ivanić gradu.
Odlično otvaranje 1.četvrtine vodstvom 10:0, ali pribrao se domaćin vrlo brzo i prva dionica utakmice završava 18:12 za našu momčad.
U 2.četvrtini domaćin se ponajviše preko svog najboljeg igrača Maljića i našim odlukama u napadu vratio i poveo 9 razlike.
Početak 2.poluvremena nije slutio na dobro nakon domaćeg vodstva 46:29, ali malo pomalo, agresivnom obranom i dobrom rotacijom u obrani stižemo na zaostatak od samo 5 poena na ulasku u zadnji period utakmice.
U zadnjoj četvrtini zaustavljen je Maljić, a pojavila se i tečnost u igri viđena u prvoj četvrtini.
Teško izborena pobjeda u igri punoj preokreta protiv kvalitetne ekipe domaćina kojima će se ove sezone teško uzimati bodovi u gostima.
KK IVANIĆ – KK FORTUNA 61:70
(12:18, 27:11, 14:18, 8:23)
KK IVANIĆ: Acinger 5, Loth, Čimbur 11, Cindrić 4, Štefanović 1, Nemec 8, Petričević,
Razumić 5, Radašević, Maljić 27, Mihaljević. Trener: Tomislav Đura.
KK FORTUNA: Đurkan 22, Jurinec 19, Dilber 9, Radonić 7, Dragozet 3, Ereiz 2,
Martinčić, Trucek 8, Tomičić, Smajlović. Trener: Marko Plavec.
Izjava trenera Marka Plavec:
Zadovoljan sam otvaranjem 1.četvrtine i ispunjavanjem svih taktičkih zamisli,  mišljenja sam da smo prvi dio igre trebali završiti i sa većom prednosti.
Ovo je ekipa u slaganju, pa ćemo zasad očito imati varijacije u igri.
Igrači su pokazali veliki karakter i borbenost nakon -17, vjerovali su da se mogu vratiti i samim time nagrađeni su za trud i vjeru.
Ekipa Ivanića ima iskusnu i kvalitetnu petorku za ovu ligu i svima će biti teško na njihovom parketu.
Mi se okrećemo domaćoj utakmici sa prošlosezonskim prvoligašem Sesvetama koje su ubilježile poraz u 1.kolu i sigurno će biti motivirani.
Nadam se povratku ozljeđenih igrača i kvalitetnom radu kroz tjedan kako bi favoriziranog gosta probali iznenaditi u našoj dvorani.