Prva momčad košem u zadnjoj sekundi izgubila…

KK Duga Resa : KK Fortuna 63 : 62

Marko Trucek 13, Karlo Dilber 13, Mihael Marinić 11, Ivan Malenica 10, Oton Blokar 7, Blaž Tomc Zidar 4,

Neven Bahtijarević 2, Luka Veverec 2, Sebastijan Vagner 0, Tomislav Ištuk 0, Branimir Hrsto 0.

 

Fortuna i nakon poraza uDugoj Resi drži 1. mjesto na tablici.

Pobjedom u zadnjem kolu protiv Petrinje i pobjedom Vrbovca u Dugom selu Fortuna će biti prvak 3. lige.

Nadamo se pozitivnom respeltu.

Izjava trenera Plavec:

 Napeta i josš jedna zanimljiva utakmica je iza nas, nažalost izgubili smo košem u zadnjoj sekundi.

Prije samog redovnog izvješća bi čestitao igračima na jednoj odličnoj seniorskoj sezoni. Meni kao treneru osobno, od kad sam u Fortuni, najdraža sezona.

Naši dečki svi do jednog su pokazali da nema izgubljene lopte ili utakmice za njih.

Stvorila se kemija i zajedništvo na visokoj razini te je samim time svakom protivniku teško pobjediti ovu momčad, ove sezone se to i vidjelo kroz redovno treniranje i pristup utakmicama.

Domaćin je čvrst i iskusan sa 3 igrača koja imaju iskustvo igranja jedinstvene prve lige u Karlovcu, visinu i snagu koja je veliki problem svakom protivniku. Agresivnost i bolji ulazak domacin je iskoristio za 8 razlike na poluvremenu.

Kao i nekim prijašnjim utakmicama fanatičnom borbenošću uspijevamo povesti 8 razlike na početku zadnjeg perioda ali manjak iskustva je tu i brzopleto to prosipamo.

U zadnjih par minuta koš za koš, uspjevamo tricom povesti pola koša 19 sekundi do kraja. Domaćin ima time out, uspijevamo zatvoriti prilaze našem obruču i domaci šutiraju iz kuta, promašuje, ali centar Rese s(p)retno prihvaća loptu i ubacuje ju naš obruč u zadnjoj sekundi.

Nade za prvo mjesto još uvijek postoje.U zadnjem kolu potrebna nam je pobjeda Vrbovca u Dugom Selu i naša domaća pobjeda protiv Petrinje.