Utakmica seniora u Kupu Krešimira Čosića

Prva utakmica ove sezone a ujedno i službena provjera za naše seniore došla je u vidu Hrvatskog Kup natjecanja,
i to u vrijeme kada su  seniori nedavno stupili u dvoranu sa vanjskih terena gdje su odrađene bazične pripreme.
Protivnik je bio prvoligaš iz Sesveta, nedostajalo nam je nekoliko seniora i prinova,
ali polako slažemo kockice za narednu sezonu druge lige u kojoj želimo pružiti priliku za igru i našim juniorima kojih je ove sezone 5 priključeno u prvi sastav.
Sesvete su bile izraženi favorit u utakmici zbog iskustva, ranijeg početka treniranja i kvalitete samog rostera ali naši mladi seniori nisu pokazali strah te je na poluvremenu bilo 43:50 za gosta.
Vidjeli smo dosta lijepih poteza što je iznenađujuće za prvu utakmicu i teške noge od priprema. U nastavku gost je ubacio u brzinu više, a naša momčad je lagano ostala bez snage te je završilo 74:99.
Izjava trenera:
U prvu utakmicu ušli smo kao da je pripremna i prijateljska zbog razlike u kvaliteti sa protivnikom.
Nadali što lakšem porazu uz napomenu da ne odustajemo, borimo se i trudimo do samog kraja i svake lopte jer je to jedini način kada su svi atributi na strani gosta.
Probali smo akcije, vrste obrana i sve mlade igrače u ulogama kojim ih želim vidjeti i u sezoni.
Starosjedioci a još uvijek mladi seniori: Trucek,Dilber i Đurkan dali su sve od sebe i bili najbolji pojedinci naše momčadi.
Juniori nisu razočarali niti pokazali strah a ako nastave sa redovnim dolascima na trening, ovakvim trudom i koncentracijom tokom treninga i utakmica čeka nas svjetla budućnost.