U subotu i nedjelju… Memorijalni turnir “Goran Bukvić”

 

  1. MEMORIJALNI KOŠARKAŠKI TURNIR „GORAN BUKVIĆ„

Poštovani.

Košarkaški klub Fortuna iz Zaprešića tradicionalno organizira memorijalni turnir posvećen našem igraču i prijatelju Goranu Bukviću.

U godini kada klub obilježava 35. godišnjicu postojanja i sportskog rada na području našeg grada i susjednih županija pozvali smo naše sportske prijatelje na košarkaško druženje.

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na memorijalni košarkaški turnir „Goran Bukvić“ koji će se održati u subotu 29. i nedjelju 30. rujna 2018. godine, u dvorani ŠRC ZAPREŠIĆ, V. Novaka 23, Zaprešić uz sudjelovanje sljedećih košarkaških klubova:

KK Maksimir, KK Zrinjevac 1937, KK Dugo Selo i KK Fortuna

Plan i program turnira:

 

Subota, 29. rujna 2018.

17:00  KK Dugo Selo  :  KK Zrinjevac 1937

19:00 KK Fortuna  :  KK Maksimir

 

Nedjelja, 30. rujna 2018.

17:00  Utakmica za 3. mjesto

19:00  Finalna utakmica

 – Natjecanje u šutiranju za igrače u poluvremenu utakmica

 

Prvi trener Marko Plavec o turniru:

“Memorijalni turnir Goran Bukvić u Zaprešiću se održava pred početak svake sezone i dolazi vrlo rano prije 1.kola u ligama, te nam uvijek posluži kao pripremni turnir i 2 prijateljske  utakmice više u sezoni.

Od turnira očekujem prije svega dobru zabavu, zanimljivu košarku, isprobati neke taktičke varijante za nadolazeću sezonu te vidjeti fizičko stanje igrača.

Svim momčadima na turniru, a tako i nama je cilj dobar nastup i biti zadovoljan sa pruženim od strane svoje ekipe kroz ovaj pripremni period.

Ovom prilikom bi pozvao sve ljubitelje košarke u Zaprešiću da navrate do dvorane ŠRC ZAPREŠIĆ i provedu ugodno vrijeme sa nama u sportu.”

Sportski pozdrav