Mi PRVACI… osvojili smo 1. mjesto !!!

Prva momčad sa pobjedom osvojila 1. mjesto !!!

KK Fortuna : KK Petrinja 87 : 56

Oton Blokar 16, Marko Trucek 14, Ivan Malenica 12, Mihael Marinić 9, Blaž Tomc Zidar 9, Karlo Dilber 8,

Neven Bahtijarević 7, Sebastijan Vagner 6, Branimir Hrsto 4, Leon Mušan 2, Tomislav Ištuk 0, Luka Veverec 0.

 

Prvak 3.muške lige tražio se do zadnjeg natjecateljskog kola. Porazom Dugog Sela na domacem parketu od Petra Zrinskog seniorima Fortune otvorila se mogucnost osvajanja 1.mjesta.

Za naslov prvaka morali smo savladati košarkaše Petrinje. To smo i učinili. Prvaci smo i za sljedeću sezonu ostvarujemo pravo nastupa u višem rangu natjecanja… govori nam tajnik Neven Mikec.

 

Izjava trenera Marko Plaveca:

Prije svega zahvalio bi KK Petar Zrinski Vrbovec na korektnom sportskom i hrabrom nastupu bez čije pobjede u Dugom Selu naslov prvaka ove sezone nebi bio ostvaren.

Naši igrači su i posljednje kolo odradili kao i sezonu u visokom ritmu od 1.min i rješili sve nedoumice oko pobjednika već u 1.četvrtini.

Iznimno zadovoljstvo mi je bilo voditi ovu skupinu naših igrača koja je pristupom, borbenošću i zalaganjem zaslužila i malo sportske sreće ostalih rezultata.

Tehnička podrška i organizacija tokom sezone bila je odlična pa zahvale idu i ljudima koji vode klub Marijan Štivojević i Neven Mikec.

Sad je vrijeme da malo uživamo u naslovu te prebrojimo snage za iduću sezonu u kojoj nas očekuje,nadam se pregršt zanimljivih utakmica….