Počinje sezona prve momčadi.

Seniori su počeli sa pripremama za novu sezonu 29.8.

U Sastavu je došlo do velikih promjena, iako su stožerni igrači za sezonu ostali u klubu.

Otišli su: Trucek, Đurkan, Špiček, Tomičić, a Gorici su vraćeni igrači na posudbi: Miloloža, Sokol, Srzić.
Došli su: Gazić, Jukić, Vranić Iz Dugog Sela, Šolaja i Mance iz Zrinjevca te Jurić iz Zagreba a sastavu je priključen mladi Marušić iz juniora.
U pripremnom periodu odrađeno je 6 prijateljskih utakmica sa ekipom Ivanec  i Rudeš, na turniru u Crikvenici je osvojeno 2.mjesto, a na jakom domaćem turniru su u egalu izgubljene utakmice od Crikvenice i Sesveta.
Izjava trenera Marka Plavec:
Zadovoljan sam sa novopridošlim igračima, zalaganjem na treningu, ne toliko sa rezultatima u pripremnom periodu, iako naglasak nije bio na pobjedama već uigravanju svih igrača i probi nekih taktičkih situacija, ali moglo je definitivno biti bolje.
Očekuje nas još jedna zanimljiva sezona i liga koja svakog dana prema informacijama postaje sve jača, mislim da nam nedostaje još koji igrač na bekovskoj poziciji ali do polusezone od toga neće biti ništa i sastav je trenutno zaključen.
U prvom kolu smo domaćini prvaku 3.lige centar Larusu koji je sigurno pun samopouzdanja nakon osvojene lige i ima jako zanimljivu momčad koja je spremna pobjediti bilo koga u našoj ligi, te moramo jako ozbiljno pristupiti utakmici.